Premis de l’economia social 2022

12/04/2022

16/09/2022

16:11 A 16:11

Carrer d'Aragó, 281, Barcelona

http://www.rocagales.cat/

93 215 48 70

Esdeveniment Descripció

Reconeixement dels millors treballs universitaris sobre el tercer sector, l’economia social o per formar especialistes en gestió de cooperatives. Premis de l’economia social 2022.

L’acció consisteix en atorgar Premis de l’economia social 2022, als millors treballs de Fi de Grau i Postgrau, i treballs de Fi de Màster que s’hagin realitzat en universitats catalanes públiques i privades i que s’hagin presentat entre el 22 de setembre de 2021 i el 16 de setembre de 2022 (ambdós inclosos) en temes relacionats amb el tercer sector, l’economia social o el cooperativisme. Aquesta acció fomentarà l’especialització en aquestes àrees de coneixement i impulsarà a l’alumnat amb inquietuds socials.

En aquesta edició, i davant de l’emergència climàtica que viu actualment el planeta, es valorarà molt positivament aquells treballs que vinculin l’economia social, les cooperatives o el tercer sector amb la transició ecosocial (transició de les societats cap a la sostenibilitat, equilibrant el desenvolupament econòmic i social amb els recursos limitats del medi natural).

SISENA EDICIÓ DELS PREMIS ALS MILLORS TREBALLS UNIVERSITARIS SOBRE COOPERATIVISME I ECONOMIA SOCIAL

La Fundació Roca Galès, en el marc del Programa de foment de l’economia social del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Economia social. Ha convocat una nova edició dels Premis economia social als millors treballs universitaris en l’àmbit del tercer sector, l’economia social o les cooperatives. La convocatòria d’enguany, que atorgarà fins a 9.200 euros en premis, inclou les categories de millors treballs de final de grau (TFG). Millors treballs de final de màster (TFM), i millors treballs de final de postgrau (TFP).

En total, s’atorgaran 9.200 euros en premis. En concret, un premi especial de 1.100 euros, i, un primer premi de 1.100 euros. I un segon premi de 900 euros per cadascuna de les tres categories (TFG, TFP i TFM). Les set persones premiades també rebran 300 euros més en vals per a serveis i productes de mercat social.

Els Premis economia social tenen per objectiu donar visibilitat a les àrees de coneixement relatives al cooperativisme, l’economia social i el tercer sector en les universitats catalanes. Però també fomentar l’especialització de l’alumnat en aquestes matèries i reconèixer els treballs acadèmics teòrics i pràctics que els abordin. I que posin en valor les noves maneres de produir, gestionar i consumir. Així mateix, es pretén facilitar la creació d’una xarxa de personal acadèmic interessat en aquestes àrees.

El termini de presentació dels treballs és obert fins el 16 de setembre de 2022. Les bases dels Premis es poden consultar en el web del Programa d’economia social.

Per a qualsevol consulta sobre els Premis us podeu dirigir a: premis@rocagales.cat.

Bases dels premis (català)
Bases of the awards (english)

Període d’inscripció 12 abril al 16 de setembre 2022INSCRIU-T’HI AQUÍ

Organitzadors

Fundació Roca Galès

Aragó 281, 1r 1a 08009 Barcelona

premis@rocagales.cat

93 215 48 70

http://www.rocagales.cat/

About the Organizers

La Fundació Roca i Galès és una fundació cultural privada de promoció, constituïda el 6 de juliol de 1976 que es regeix pel Llibre tercer del Codi Civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques.

Segons figura a la Carta fundacional i als Estatuts, la Fundació Roca i Galès fou constituïda per dur a terme les finalitats de:

  • L’estudi i la promoció del cooperativisme a Catalunya i dels seus principis i valors.
  • El coneixement i defensa del patrimoni natural i del benestar social dins l’àmbit cultural català.

How to Register?

Bases dels premis (català)
Bases of the awards (english)

Període d’inscripció 12 abril al 16 de setembre 2022INSCRIU-T’HI AQUÍ

Contact Information

premis@rocagales.cat

Visitat 56 vegades, 1 Visita avui

Afegeix una ressenya

Your Rating for this listing:

Esdeveniment relacionat