e-learning online per a comercials: captació i venda a distància

El Club Cambra de la Cambra de Comerç de Lleida organitza el Curs e-learning online per a comercials: Excel·lència en la captació i venda a distància. Inici : 30 de Setembre

Descripció Curs e-learning online per a comercials: Excel·lència en la captació i venda a distància

350,00€ INSCRIPCIONS

Durada total del curs e-learning online :

15 hores

Dates i hores de les sessions:

 • 1r WEBINAR: 30 de setembre a les 10 hores (1 H. durada)
 • 2n WEBINAR: 8 d’octubre a les 10 hores (1 H. 30′ durada)
 • 3r WEBINAR: 16 d’octubre a les 10 hores (1 H. 30′ durada)

A qui va adreçat?

Venedors que estan acostumats a una venda presencial però no a una venda online.

Objectius:

 • Aconseguir que aquells comercials que estan acostumats a la venda presencial puguin ser excel·lents en un procés de venda digital i en la captació.
 • Identificar els aspectes que diferencien el procés de venda digital d’un procés de venda presencial i prendre consciència per no fallar en aquests.
 • Eliminar les pors davant d’una situació en què el venedor ha de adaptar-se per no quedar enrere.
 • Assoliment dels conceptes per mitjà de:
 1. Vídeos formatius
 2. Exercicis a realitzar en plataforma en línia
 3. Lectures voluntàries
 4. Sessió webinar

Contingut Curs e-learning online:

WEBINAR “INTRODUCCIÓ”

S’explica durant 60′ el que el pretén el seminari i el que l’alumne/a aprendrà. També s’explica el funcionament de l’aula virtual, la realització d’exercicis i altres material de consulta.

TREBALLA LA TEVA PREPARACIÓ MENTAL

Aconseguir que el venedor es visualitzi en la situació de venda a distància com una situació normal. És un moment en què hem de reaccionar ràpid perquè el mercat no ens deixi de banda per manca de preparació.

PREPARACIÓ CORRECTA DE LA REUNIÓ A DISTÀNCIA

La venda a distància no permet desplegar tot el nostre carisma personal. Per això preparem al/ a la comercial perquè exposi el contingut de forma ben raonada i se sàpiga anticipar als “efectes wow”.

REALITZA UNA INTRODUCCIÓ POTENT

A la venda digital els clients estan desitjant que el venedor empatitzi amb ells. Això ajuda a realitzar un bon inici. Formem el venedor a realitzar les preguntes clau per a diagnosticar la necessitat, insatisfacció, i utilitzar tant els silencis com altres elements que la comunicació no verbal ofereix.

UTILITZA EL TEU ARGUMENTARI DE VENDES EN REMOT

Formem el venedor a utilitzar les “pain” (o preocupació). El client està escoltant i està més atent als nostres missatges al que estaria en una reunió presencial. Formem també a utilitzar bé el discurs de beneficis, on a la venda a distància, menys és més.

CERCA LES OBJECCIONS

En una entrevista a distància no és fàcil detectar les objeccions que puguin aflorar. Per això, cal més que mai, preguntar i aconseguir que el client ens doni “feedback”. Sense una retroalimentació sincera no podrem avançar.

APREN LES TÈCNIQUES DE TANCAMENT

Formem el venedor a tenir temptatives de tancament durant el procés de venda, a  cercar l’acord i a utilitzar les tècniques de tancament que són especialment útils en el procés comercial.

CAPTACIÓ DE NOUS CLIENTS EN LA DISTÀNCIA

La captació de clients és clau per créixer i sobreviure en l’actual entorn canviant. Per això, proporcionarem estratègies per fer-ho d’una manera excel·lent en la distància.

WEBINAR RECAPITULATIU (1H 30′)

 • S’atenen les preguntes sobre els continguts en les píndoles de 3 a 7.
 • S’expliquen els punts essencials sobre els aspectes esmentats al llarg de el procés de venda.
 • Workshop sobre com portar els continguts a la pràctica.
 • Pla d’acció individual específic d’elements a millorar.

Ponent:

Núria Falguera, Especialista en desenvolupament d’habilitats comercials. És Enginyera Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (2009), Coach professional per l’Institut Europeu de Coaching i està finalitzant la seva llicenciatura en Psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: