Vietnam

Propers esdeveniments

No s'ha trobat cap esdeveniment!

S’Agenda Economia a You Tube

Data

juny 08 2022
Caducat!

Hora

10:00 - 11:30

Vietnam: Oportunitats i reptes, mercat de client públic

Coneixes el projecte GOOSE?

Oportunitats i reptes del mercat de client públic al Vietnam. És un ambiciós projecte finançat per la Comissió Europea (programa COSME) que posicionarà l’empresa europea dins del client públic de 6 països fora del mercat únic: Vietnam , Sèrbia, Noruega, Xile, Colòmbia i el Japó.

Connectat a aquesta sessió i coneixeràs  com s’articula aquest projecte en licitacions a Vietman. La sessió està organitzada per l’equip internacional del GOOSE, format per 4 institucions de suport a l’empresa, d’Estònia (CCIS), de Flanders (FIT), de Croàcia (HUP) i de Catalunya (ACCIÓ).
Vietnam és amb el Japó dels darrers països amb qui la UE s’ha compromès en alliberar els respectius mercats, incloent-hi les licitacions públiques. Parlarem dels reptes, de la rellevància d’identificar socis locals solvents, i dels segments amb més potencial identificats, en els 4 sectors clau, Green Economy, Smart Health, ICT i Smart Cities, des del punt de vista de l’oferta Europea.

A través del portal www.projectgoose.eu, estan ja actius una sèrie de serveis especialitzats, per ajudar a l’èxit d’empreses i institucions europees en abordar aquests mercats: sessions de formació sobre les licitacions internacionals; sistema de tender tracking amb alertes personalitzades; ‘country factsheets’ amb informació resumida dels principals aspectes del client públic/país; seminaris web de presentació d’oportunitats per país i per sector  sessions i missions ‘meet-the-buyer ‘, ‘mentoring Vouchers’; assessorament especialitzat, amb identificació d’estratègies i cerca de socis.

Conèixer el projecte GOOSE i formar-se en elements claus per a la internacionalització en licitacions a Vietnam. Afavorir els partenariats entre empreses/institucions per fer front a les licitacions internacionals

Una empresa, consultoria o enginyeria de medi ambient, energia, canvi climàtic, transport i mobilitat.

 

10.00 h
Presentació del Projecte GOOSE
Víctor Mercè, ACCIÓ
10.10 h
Support for tender participation in Vietnam

Eve Devoldere, Economic Representative

Kim Yo Den, Flanders Investment & Trade Hanoi

10.25 h
Tips on how to successfully participate in public procurements and write bids

Merit Fimberg-Espuch, Estonian Chamber of Commerce and Industry

10.35 h
Presentation by the EC on the public procurement chapter of the Free Trade Agreement between the EU and Vietnam or Presentation on dealing with the Vietnamese government
10.50 h
Testimonials

Patrick Swartenbroeckx, Hydroscan

Ides Bauwens, Nazca Maps

11.15 h
GOOSE’s tools and services to tender abroad

Oriol Martinez, ACCIÓ

11.20 h
Torn obert de preguntes
11.30 h
Fi de la sessió

La sessió es durà a terme en català i anglès.

INSCRIPCIONS

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

CONTACTE