Trobada digital amb Yanis Varoufakis el 28/5/2020

PIMEC et convida a la reunió empresarial telemàtica de l’economista grec Yanis Varoufakis amb empresaris i empresàries davant la crisi del coronavirus.

Dijous, 28 maig, 2020 – 10:30 a 12:00 Gratuït

Per inscriure’t a l’acte cal que t’identifiquis amb el teu compte de PIMEC. Si encara no estàs registrat crea un compte

Identifica’t 

Crea un compte 

Personalitats rellevants de l’àmbit econòmic i empresarial, tant a nivell nacional com europeu, valoraran amb l’exministre de Finances en quin punt ens trobem i quin és l’escenari econòmic. A més, es qüestionarà com fer front a aquesta crisi d’àmbit mundial.

Aquesta trobada té com a objectiu abordar l’actual conjuntura del teixit productiu davant les conseqüències econòmiques de la crisi de la Covid-19.

PROGRAMA

10.30 h Benvinguda 

Sr. Josep González, president de PIMEC.

10.35 h  Intervenció a càrrec del Sr. Yanis Varoufakis 

11.00 h  Torn obert de preguntes de les diferents personalitats de l’àmbit econòmic i empresarial

Modera: Sr. Jordi Ayalagerent de Pressupostos i Hisenda de l’Ajuntament de Barcelona

12.00 h Agraïments i cloenda

Sr. Josep González, president de PIMEC

*Hi haurà traducció simultània de l’anglès al castellà i viceversa.

Inscriu-t’hi i t’enviarem les instruccions per poder seguir la intervenció. 

Més informació:  trobades@pimec.org 

Organitza

pimec

Qui som

Fundada el 1975 i ampliada el 1997 amb la fusió entre PIMEC i SEFES, PIMEC és avui dia la confederació patronal més representativa que representa i defensa els interessos de les micro, petites i mitjanes empreses (Pimes) i els autònoms de Catalunya. Per PIME s’entén la definició utilitzada per la Comissió Europea a la seva Recomanació 2003/361/CE.

PIMEC és l’agent social més representatiu a Catalunya, que participa en més de 430 taules i comissions de treball amb les administracions públiques i els altres agents socials més representatius, a més d’opinar de manera regular sobre iniciatives legislatives i polítiques públiques i fer propostes per defensar i representar els interessos de les pimes i autònoms. Aquesta tasca es desenvolupa tant a Catalunya en tots els nivells (local, comarcal i autonòmic), com al conjunt de l’Estat i a Europa.

La voluntat de PIMEC és sensibilitzar i treballar perquè la política econòmica estigui pensada per afavorir el desenvolupament de les pimes i dels autònoms, el principal teixit empresarial de Catalunya, ja que representen més del 99,8% del total d’empreses, el 70% de l’ocupació i el 65% del PIB del nostre país.

PIMEC vetlla pels interessos de pimes i autònoms per mitjà de la seva presència en qualitat d’agent social a taules i comissions, així com d’accions de “pressió” en àmbits cabdals d’interès per a les Pimes i la seva competitivitat.

Fes-te soci

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: